TeraPlast își completează portofoliul cu un nou produs prin care marchează intrarea pe segmente de piață cu mare potențial de creștere. Sub brandul TeraDuct, Grupul a dezvoltat o nouă soluție tehnică, concepută pentru infrastructura de telecomunicații cu fibră optică. La proiectarea și fabricarea sa au fost folosite materiale și tehnologii de ultimă generație disponibile în industrie.

Cu TeraDuct, TeraPlast devine singurul producător român care aduce pe piață acest tip de soluție din ofertă internă.

TeraDuct ONE by TeraPlast este un microtub fabricat din polietilenă de înaltă densitate, utilizat pentru a proteja microcablurile de fibră optică. Acesta este disponibil într-o varietate de diametre și poate fi grupat în mănunchiuri cu configurații diferite: TeraDuct LINE, care reprezintă o împachetare plată, liniară a microtuburilor TeraDuct ONE, și TeraDuct MIX, care reprezintă o împachetare poligonală a microtuburilor TeraDuct ONE.

Toate configurațiile oferă posibilitatea de a manevra și instala mai ușor mai multe microtuburi TeraDuct ONE.

„Așa cum ne-am obișnuit clienții în ultimii ani, aducem noi soluții flexibile pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor. Gama TeraDuct vine cu dimensiuni și specificații tehnice care permit adaptarea utilizatorilor la proiecte individuale sau integrate” a afirmat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast. Acesta a adăugat „Avem know-how-ul pentru a dezvolta produse de calitate la prețuri competitive. Cu TeraDuct completăm portofoliul existent de țevi pentru protecție cabluri. TeraDuct reprezintă o soluție completă pentru instalarea și protecția fibrei optice care oferă durabilitate și siguranță unei infrastructuri în continuă extindere, devenită esențială în societatea modernă, unde noțiunea de Smart City devine din ce în ce mai utilizată.

Citește mai mult aici.

Teraduct, un nou produs lansat de TeraPlast
Derulează în sus